Servicii

SC ELECTRO OCTAL are sediul in loc Turda, jud Cluj .Executa toata gama de instalatii electrice de joasa tensiune . Suntem acreditati de ANRE pentru proiectarea si executia instalatiilor electrice cu orice putere instalata si la o tensiune nominala de cel mult 1000V

Personalul societatii este calificat in:

Instalatii electrice

- solutii complete la instalatiile electrice
- calcul de putere
- executie documentatii si proiecte
- scheme electrice
- realizari de instalatii electrice dupa proiecte
- reabilitare instalatii electrice vechi
- service instalatii electricee.

 Tablou de comanda in lucru

Proiectare instalatii electrice

  • calcul iluminat, breviar de calcul;
  • planuri amplasare aparate electrice,
  • schema tablouri electrice,
  • calcul paratrasnet,
  • plan paratraznet si priza de pamant,
  • plan curenti slabi (TV+telefon+retea de calculatoare),
  • antemasuratoare …
  • Aparataj Schneider, Moeller, ABB etc.

Instalatie electrica birouri Smart Tech Cluj Napoca 2

Bransamente electrice

Instalatii de alimentare cu energie electrica a consumatorilor de la linie sau retea de distributie pana la contorul electric
>bransamente electrice monofazate -aeriene si subterane
> bransamente electrice trifazate -aeriene si subterane
>solutii eficiente in distributia energiei electrice

Masuratori PRAM si prize de pamant

Societatea verifica cu personal atestat rezistenta de dispersie a instalatiilor de impamantare (prize de pamant) si paratrasnete, eliberand si buletinele de verificare ale acestora.

Compensarea energiei reactive
Protectie impotriva supratensiunilor electrice

Proiectare / executie
Instalatii de legare la pamant (prize de pamant) avand rolul de a dirija in pamant, in conditii de siguranta a curentilor proveniti din defecte sau conturnari ale instalatiei sau din descarcari atmosferice.

Paratrasnete cu dat CONTROLER / TRAZOR, tija Franklin

Prin crearea artificiala a unei ionizari suplimentare la varful sau. Cand lovitura trasnetului este iminenta acest paratrasnet realizeaza primul si lanseaza un lider ascendant in momentul critic premergator descarcarii astfel va fi un punct de impact preferential al loviturii de trasnet din zona protejata. Raport performanta pret foarte bun.

Loviturile de trasnet directe sau indirecte pot avaria echipamentele electrice la distanta de cativa kilometri. Supratensiunile interne de comutatie si cele tranzitorii de frecventa industriala pot conduce de asemenea, la aceleasi consecinte. Sunt analizate efectele si sunt propuse solutii.

Iluminatul interior

pentru birouri, spatii comerciale, hale industriale
Se acorda sprijin constand, din consultanta de specialitate, programe de calcul luminotehnic si simulari pentru proiectare si executie.

Instalatie electrica birouri Smart Tech Cluj Napoca

Iluminatul arhitectural

Se obtine o gama larga de efecte de lumina si culoare pentru punerea in evidenta a arhitecturii cladirii, cu echipamente cu leduri care datorita duratei de viata (peste 100.000 ore de functionare, si a consumului redus de energie ofera avantaje nete fata de alte surse de iluminat).

Iluminat ornamental si festiv

Pentru sarbatorile de iarna, pasti si evenimente culturale cu toate tipurile de ornamente luminoase, fir si plase luminoase, ornamente pentru stalpi, turturi luminosi cu LED-uri etc., cu impodobiri de spatii, strazi, brazi etc.

Iluminat stradal

Proiectare, executie, mentenanta si service pe baza de contract folosind corpuri de iluminat stradale echipate cu surse de lumina de ultima generatie cu un sistem eficient de orientare si distributie a luminii, la un raport pret-calitate foarte bun.

Instalatii electrice speciale

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.